Hogyan működik

A Nomo karkötők három, átfogó orvosi megközelítést egyesítenek: kiegészítő és alternatív gyógyászatot, a figyelemelterelés technológiáját, és az aromaterápiát amelyet a könnyen használható, vízálló, latex mentes, rugalmas karkötőbe felitatott borsmenta esszenciális olaj kombinációjával érnek el.

Borsmenta aromaterápia A Nomo Nausea karkötők természetes borsmenta olajjal vannak átitatva. A leggyorsabb út az agyunkhoz az orrunkon keresztül vezet így azonnali megkönnyebbülést érhetünk el a karkötő megszagolásával. A mentol -a borsmenta olaj aktív összetevője-  kapcsolatba hozható az émelygő hasi érzés enyhülésével a vastagbél görcseinek és a száraz zihálás csökkentése által, valamint emeli az agy oxigénellátottságát, ami a fejfájás csökkenésében segíthet.

Kiegészítő és alternatív orvoslás  Ez az egyetemleges technika több, mint 23 évszázada használatban van. A P6, amit vaszkuláris mediánnak is hívunk, egy pontosan meghatározható pont a csukló alsó részén. Helye 3 ujjnyira a csukló első ránca alatt található, a mutató és középső ujj ínjai között. Csak a P6 pontra gyakorolt nyomás csökkenti az émelygést és a fejfájást. A legutóbbi tanulmányok feltételezik, hogy az akupresszúra alacsony frekvenciás elektromos stimulációt okoz a bőrön. Ez növeli azon hormonok szintjét, amik az émelygés és fejfájás jeleinek csökkenését okozzák az agyban.

Kellemes, hűs érzetű esszenciális olaj A borsmenta olaj másodlagos szervezetbe jutásának útja a bőrön keresztül a véráramba, kis koncentrációban történik.  Ez már a karkötő felvételét követő két percen belül is megtörténhet és a hűs érzés a figyelmünk eltereléseként szerepel, ezt neuromodulációnak is hívjuk. A hőmérséklet, nyomás és az érzékelő receptorok változásával az agyunkat becsapjuk, így az a karkötőre fókuszál és háttérbe kerül az émelygő érzés vagy a fejfájás.

FIGYELEM

Az émelygés és hányás komoly állapotok jelzője lehet. Az émelygés elleni karkötő nem használható mindenkinek, konzultáljon orvosával, ha a tünetek fennállnak. Annak ellenére, hogy a kiegészítő és alternatív orvoslás önmagában vagy más terápiákkal együtt hatásos lehet, nem szabad orvosok által előírt kezelések helyettesítésére használni. Hagyja abba a karkötő viselését ha bőrirritáció, fájdalom, duzzadás vagy az ujjak zsibbadása fordulna elő. A pulzusnak a sugárirányú artérián tapinthatónak kell lennie. Ha az Ön keringése csökkent, illetve kari vagy kézfeji neuropátiája van, keresse fel kezelőorvosát a karkötő használata előtt. A karkötő nem játék, nem ehető és fulladásveszélyt okozhat. Gyermekektől távol tartandó.

Nyilatkozat: Ez a gyógyszermentes karkötő nem használható semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.