Nomo™ akupresszúrás aromaterápiás szilikon karkötő vásárlói értékelések

A gyógyszermentes azonnali hatású Nomo™ gyógyszermentes karkötő amerikai vásárlóinak visszajelzései.

Kérjük figyelmesen olvassa a a vásárlói véleményeket, hogy minél több hasznos információt nyerjen a szabadalmaztatott és klinikailag bevizsgált karkötő felhasználási lehetőségeiről.

Terhességi hányinger elleni karkötő (émelygés terhesség alatt) tapasztalatok

“Amikor kiderült, hogy babát várunk, nagyon izgatottak lettünk a férjemmel. Emlékeztem, hogy egy televízió-műsorban már hallottam egy émelygésgátló karkötőről. El is kezdtem kutakodni mivel tudtam, hogy a szülészorvosom nem fog nekem gyógyszert javasolni az émelygés csökkentésére. Nem mintha bevennék bármit is.

Biztonságos módszert kerestem az émelygés, a hányinger és a hányás kordában tartására, hogy ne kelljen semmiről lemaradnom sem a munkában, sem otthon. Keresésem során találtam meg a NoMoband karkötőt és gondoltam adok neki egy esélyt.

Miért is ne?

Hiszen gazdaságos, vízálló és egyáltalán nem feltűnő. Aznap amikor kipróbáltam végre megérkezett a várandósságom és az életem a teljes harmóniába. Úristen! Újra tudok létezni!

Nincs többé levertség, nincs több sprint a mosdóba az ételszagok miatt, nincs több öklendezés fogmosáskor! Én lehetnék a NoMoband karkötő két-lábon járó reklámja! Reggel, amikor felkelek, friss vagyok és kipihent, émelygésnek nyoma sincs!

Biztos, hogy nem veszem le ezt a karkötőt, különben újra rosszul lennék! Egyszerre többet szoktam venni és néhány hetente kicserélem, sőt a barátaimnak, családomnak is adok egyet-egyet.

Migrén, hasi problémák, kemoterápiát kísérő émelygés, utazási betegség….Bárkitől akivel megosztottam 100 % pozitív visszajelzést kaptam! Köszönöm NoMoband karkötő, megmentetted a várandósságomat!”

Bailey Stoss

“A harmadik trimeszterben járok és szó szerint folyamatosan hordom a NoMoband karkötőt. A karkötő valódi segítséget jelentett nekem a terhességem átvészelésében! Imádom ezt a terméket és rendszeresen ajánlom várandós barátnőimnek!”

Ashton Jaramillo

“Muszáj megosztanom a tapasztalataimat a karkötőjükkel kapcsolatban. Sokat gondolkodtam rajta vajon miért a borsmenta aromát választották a gyömbér helyett, de igazság szerint igazi áttörést hoztak a terhesség tüneteinek kezelésében!

Borzasztóan émelyegtem, és rettenetesen fáradt voltam, mindez egy enyhe fejfájással kísérve. Az akupresszúrás pontot korábban is használtam a tüneteim csökkentésére, így tudtam, hogy ez hatékony módszer az émelygés megszüntetésére. De a borsmenta megszüntette a fáradtságot és a fejfájást is!

Őszintén fantasztikus! Most gond nélkül készítem a vacsorát! Köszönöm”

ChrissyBass

“Annyira hálás vagyok ezért a karkötőért! Várandósságom első trimeszterében vagyok, és ez bizony életmentő! Óriási segítséget jelent, amikor nem akar múlni az émelygésem és épp dolgoznom kell. És az aromaterápiát is imádom.”

PenName

“Jobban hat, mint az egyszerű akupresszúrás karkötő.”

Lea

“Kipróbáltam, mert a gyógyszerek nem használtak… meg kell hagyni, teszi a dolgát”

Christina Hernandez

“Egyedül a NoMoband karkötő tudott segíteni, hogy egy kicsit jobban érezzem magam a császármetszésem után.

Köszönöm NoMo!”

Mommyof2

“A súlyos terhességi hányinger kezelése már nem jelent problémát a NoMoband karkötő segítségével. Miután kiderült, hogy várandós vagyok, az orvosom ezt a klinikailag elfogadott természetes módszert ajánlotta a reggeli rosszullétekre. Legnagyobb meglepetésemre valóban működik!”

Golda Francois

Utazási betegség (kinetózis) elleni karkötő tapasztalatok

“Ez a NoMoband hihetetlen!

Mindig is durva utazási betegségben szenvedtem, még az anyósülésen is. Semmi nem működött az alváson és azon kívül, ha én magam vezettem, kivéve a NoMoband karkötőt.

Anélkül tettük meg az 5 órás autóutat a párom szüleihez, hogy egyszer is rosszul lettem volna!Egyszerű használni és csodás mentaillata van.

Ha valaha is volt utazási betegséged, ezt ki kell próbálnod!”

Amazon-KarlyHolcombe

“Imádom a NoMoband karkötőmet! Minden autóútnál szenvedek, de tegnap elmaradt a rosszullét. Mindenféle gyógyszer nélkül!

Köszi NoMo!”

KellyShanleyIntrilligator

“Az utazási betegségtől való félelmem, amely minden kirándulásunkat tönkretette teljesen megszűnt, amióta használom a NoMoband émelygésgátló karkötőt!

Nagy szerencse, hogy megtaláltam!”

Maya T. Glander

Tengeribetegség elleni karkötő tapasztalatok

“Egy hajókiránduláson próbáltam ki először a terméket kb. egy évvel ezelőtt, szerencsére azóta nem volt rá szükségem.

Már egy napja szenvedtem a tengeribetegségtől, amikor eszembe jutott hova is tettem. Miután felvettem a karpántot – nem viccelek – öt perc után megszűntek a tüneteim. Egy órát volt rajtam és máris vissza tudtam térni a hétköznapi tevékenységeimhez, úgy hogy azelőtt nem sokkal még csak egy kanapén bírtam feküdni, a szememen maszkkal, a tarkómon jégzselével.

Venni fogok egy tartalék szettet magamnak és az ismerőseimnek.

Kiváló termék!”

ChristyCarlton

“Nemrég voltam egy legénybúcsún, amit egy vitorláson rendeztek, ezért valami olyat kerestem ami megoldást nyújthat a tengeribetegségemre és a másnaposság tüneteire is.

Mivel gyógyászati területen dolgozom, hallottam már arról, hogy bizonyos akupresszúrás pontok nyomása könnyen és gyorsan csökkenti az émelygést vajúdáskor és műtétek után. Rövid netes keresés után bukkantam rá erre a karkötőre, és gondoltam adok neki egy esélyt.

MŰKÖDIK!!

Nemcsak, hogy egyáltalán nem jelentkezett az émelygés (nulla hányás, amire azért hajlamos vagyok egy kemény éjszakai buli után :)).

Nagyszerű termék, szívesen ajánlom mindenkinek. Minden pénzt megér, extrém tartós és friss illatot áraszt, valahányszor másnapos vagy!”

Amazon-Crosscheck15

“Saját magam is használtam a terméket tengeribetegségre és működött.”

Robin DeLavergne a Tampa-i Általános Kórház rangidős alelnöke

“Ez elképesztő, annyira egyszerű és hatásos, egyáltalán nem ormótlan. Csónakázásnál használtam nagyon jó eredménnyel. Az illat hűs, enyhítő és nedves környezetben is érezhető volt. Sokkal jobban éreztem magam, miután felvettem. Le sem vettem még jó ideig.”

Amazon-Hotsaxo

Kemoterápiás-,  műtéti beavatkozás utáni hányinger és autoimmun állapothoz köthető émelygés elleni tapasztalatok

“Ez a termék teljesen meggyőzött.

A fiam néhány éve autoimmun betegségben szenved, ezért az esetek 99 százalékában nem tudja befejezni az étkezéseit. Jelentősen le is fogyott a súlyos hányingere miatt.

Tegnap kapta meg a karkötőt.

Újra képes megenni az ételt, teljesen vagy majdnem teljes egészében, tulajdonképpen attól a pillanattól, hogy feltettük a csuklójára a pántot. Köszönet a termékükért. Visszatérő vásárló leszek. Az egyetlen kérdésem, hogy hozzáférhető-e nagyobb mennyiségben?”

Rachel Rounds

“2004-ben diagnosztizáltak az első autoimmun betegségemmel. Azóta még hármat találtak. Az autoimmun betegségek, kemoterápia és a több, mint tíz éve szedett napi kb. 30 tabletta miatt szenvedek az émelygés miatt, aminek az enyhítésére/kezelésére csak a pirulák jelentettek megoldást, valamint a sós keksz és az éjjeliszekrényemen egy tál, ami állandóan mellettem van.

Régen vártam már egy alternatívára, amihez nem szükséges gyömbért vagy más ételt, fűszert enni amit nem szeretek vagy Sprite-ot vagy 7up-ot vagy bármit inni.

Egyszerűen nem akartam több olyan gyógyírt, amihez enni-inni kell, miközben szörnyen émelygek.

Milyen buta ötlet enni vagy inni, amikor nagyon émelyegsz, azért, hogy ne émelyegj tovább?

Fogalmatok sincs, hogy mennyit reménykedtem és imádkoztam, hogy valaki törődjön azzal, hogy egyszerűbb megoldást találjon és végre Darna megcsinálta!

Köszönet azért, hogy megvan a tudása ahhoz, hogy megalkossa ezt a terméket, amiben én is, mint korábbi egészségügyi dolgozó hinni tudok. Köszönöm, hogy a NoMoband karkötő végre kapható! El sem tudod képzelni, hogy mekkora csoda a NoMoband karkötő valakinek, mint én!”

KatieVasquez

“Meg kell, hogy mondjam, a termékük megmentett egy 24 órás műszak alatt a HSN-ben (amerikai TV Shop csatorna).

Karácsony reggel olyan beteg voltam, mint a kutya és aggódtam, hogyan fogom túlélni az este kezdődő műszakomat.

Egy barátom ajánlotta, hogy vegyek be émelygés-elleni gyógyszert. Ilyen nem volt otthon, de emlékeztem, hogy Frank adott pár mintát a NoMoband karkötőből. Felvettem és egyből jobban kezdtem érezni magam. Még mindig meglepődök, hogy mennyire hatásos volt!”

Cindy Matthews HSN

“A NoMoband karkötőket hasznos segítségként vásároltam a pácienseim műtét utáni időszakára, a gyógyszerek természetes alternatívájaként.

Fogalmam sem volt arról, hogy a plasztikai sebészeti praxisom elérhetőségét a karkötőkre nyomtatva, nőni fog a pácienseim száma. Most már jó néhány kliensem van, akik a barátaik karkötőjével érkeznek.

Ez egy zseniális módja a marketingnek és olcsóbb is, mint más marketing célú anyagok. Be kell lássuk, hogy egy kávésbögre nem fog a pácienseknek segíteni a műtét után.

A legjobb, hogy a NoMoband karkötő működik!

A pácienseim 100%-a mondja, hogy feltétlenül viselné műtét esetén és szeretik a illatát is.”

@Plastics & Med Spa

“Hasnyálmirigy daganatom van, és napok óta nem tudtam enni a kemoterápiás kezelésem óta, viszont visszajött az étvágyam, mióta a NoMoband karkötőt használom. Csak megszagolom, amikor émelygést érzek.

Ezer köszönet!”

@Farmer4life

Migrén

“Köszönöm, Jacqueline Darna, hogy részt vettél a rádióműsorunkban.

Az adást jövő hétvégén fogjuk sugározni. A karkötők, amiket adtál nekem már a mostani hétvégén is hasznosnak bizonyultak. Kezdett fejfájásom és émelygésem lenni. Azonnal kinyitottam a karkötő csomagját és felvettem egyet. Még mindig rajtam van én pedig talpon maradtam.

Én igazán hiszek a NoMoband karkötőben.”

Kimberly Bermel, az Amerikai Gyógyászat Ma című műsor műsorvezetője

“Kategóriájának legjobb terméke. 6 év elmúltával végre nem kell a Zofran gyógyszert szednem.”

AngelaYates

“Nagyszerű termék!! Évekig éltem mindennapos fejfájással. A NoMo Migraine karkötő ezt jelentősen csökkentette!!

Működik!!”

Kelly Howard

“Valóban használ a szédülésemnél. Imádom!

Biztos, hogy rendelek még belőle.”

Sonia Leufroy-Baeza

“Igen, ez tényleg segít, amikor megfájdul a fejem.

Köszönöm!”

Melissa Hayward

“A migrén kezdetekor szoktam használni, az esetek 95 %-ában el is múlik teljesen, anélkül, hogy gyógyszert kellene bevennem – a maradék 5 százalékban kellemetlen, de elviselhető.”

Leah

“Kedves Darna, én vagyok az az aneszteziológus, aki elájult a repülőgépen és akinek a karpántot adta.

Örömmel mondhatom, hogy a karkötő tökéletesen működött. Nemhogy nem ájultam el vagy hánytam volna azóta, de még émelygésem sem volt.

Ez összesen életem második olyan repülőútja, amin nem hánytam.

Vásárolni fogok még a karkötőkből és minden repülőutamon viselni fogom.

Köszönöm! Igazán örülök, hogy találkoztunk.”

Dr. Cuddihy

“Tegnap este borzalmas fejfájásom volt, de nem volt otthon semmilyen fájdalomcsillapító, így gondoltam kipróbálom a NoMo Migraine karkötőt…. És csodásan bevált, teljesen ellazított az illatával.

Legszívesebben minden, stresszel küzdő barátomnak adnék egyet!”

Jennifer Svec